BRANDBILEN

Denne ægte New Yorker brandbil er nok Danmarks mest unikke og opsigtsvækkende partybus.
FÅ EN PRISTILBAGE TIL OVERSIGT

ÆGTE NEW YORKER BRANDBIL


Denne ægte New Yorker brandbil er nok Danmarks mest unikke og opsigtsvækkende partybus. Man tror ikke sine egne øjne når en ægte amerikansk brandbil kommer kørende, og slet ikke når det er med et helt selskab af festglade mennesker bagi.

Man tror næsten heller ikke sine egne øre når den store V8 benzin motor får lidt gas og bussen sætter i gang, det er en oplevelse man sent glemmer!! Men den er go nok! Denne brandbil er en bus med plads til 28 personer der kan sidde behageligt i de røde lædersofaer. Når vejret er fint bliver der åbnet op hele vejen rundt og det er den perfekte udflugt. Der kan hurtigt lukkes af hvis det skulle blive køligt eller en hurtig byge. Der er mulighed for at tilslutte jeres egen telefon eller USB til anlægget og I styrer selv musikken. Vi forventer at denne flotte og meget dyre bus behandles med respekt og den er ikke til abefest, fodboldfans og andre ture hvor vi ved at der bliver gået voldsomt til værks.

28 siddepladser
Musikanlæg

 

PRISER FRA 3.000,-

Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne til dit næste arrangement.

VI KØRER I HELE DK

Vi dækker kørsel i hele landet.

VI KØRER ALLE DAGE

Undtagen jule- og nytårsaften.

z

KÆMPE MUSIKANLÆG

Vi spiller op til fest med vores kæmpe musikanlæg.

OVERDÆKNING

Regnvejr? Ikke noget problem med vores vogne.

GALLAKØRSEL.DK

Hos Gallakørsel.dk tilbyder vi partybusser, limousiner og lastbiler til gallakørsel og eksamenskørsel i København, Fyn og Jylland.

Telefon: 2221 0077

© 2017 Gallakørsel.dk