RØDE MOR

Vores absolut største biler!
FÅ EN PRISTILBAGE TIL OVERSIGT

GOD PLADS TIL ALLE


De 2 Volvoer er de absolut største biler vi har, og med det største anlæg. Næsten 20 m2 lad til at tosse rundt på, og 15 m2 sider der kan pyntes.

Der er 2 kæmpe PA højttalere foran med 2x15″ i hver, og 2 PA højtalere bagpå med 1x12″ i hver! Det giver musik nok på ladet til at selv de stiveste ber’ om at få skruet ned! Der kan tilsluttes alt til anlæGget.

Bilerne er overdækket med tag for at beskytte mod sol og regn, og for at ingen kan stikke hovedet op! Der kommer disco lys og måske en skum eller røgmaskine på ladet, hvem ved? Der arbejdes yderligt på at få monteret et “vandsprøjteranlæg”, så vi kan sprøjte vand på de andre biler.

Volvoerne er malet som kæmpe Dannebrog flag hvilket passer perfekt til dagen, og der er en stor bred trappe med gelænder.

42 Pladser
Banner størrelse: H 100cm. B 290cm.
Musikanlæg
Dansegulv
Kørestolsplads

STUDENTERKØRSEL 2018 / 2019

Det er slet ikke for tidligt at tænke på køretøj til jeres studenterkørsel. Book allerede jeres studenterkørsel nu, bilerne bliver hurtigt reserveret. Vi tilbyder studenterkørse i hele landet. Kontakt os på telefon 22 21 00 77 for at få et tilbud og/eller rådgivning om hvilken vogn I skal vælge.

VI KØRER I HELE DK

Vi dækker kørsel i hele landet.

VI KØRER ALLE DAGE

Undtagen jule- og nytårsaften.

z

KÆMPE MUSIKANLÆG

Vi spiller op til fest med vores kæmpe musikanlæg.

OVERDÆKNING

Regnvejr? Ikke noget problem med vores vogne.

GALLAKØRSEL.DK

Hos Gallakørsel.dk tilbyder vi partybusser, limousiner og lastbiler til gallakørsel og eksamenskørsel i København, Fyn og Jylland.

Telefon: 2221 0077

© 2017 Gallakørsel.dk