STUDENTERLAD

Den ultimative studenterløsning
FÅ EN PRISTILBAGE TIL OVERSIGT

GOD PLADS TIL ALLE


Dette er den ultimative studenterløsning hvis man ønsker det største anlæg, mest muligt plads, den bedste trappe, og ikke mindst mulighed for DJ på turen for der er rigeligt med 230V strøm.

Dette kæmpe store og sprit nye studenterlad trækkes af en flot ny lastbil med miljøfilter, luftaffjedring og det gir en yderst behagelig køretur. Højttalerene er rigtig PA udstyr og de leverer en lydoplevelse som sikkert ikke findes på nogen anden studentervogn i landet! Studenterladet har fast tag der ikke kan fjernes, og hvis det skulle begynde at regne så kan siderne lukkes helt til med presenning. Studenterladet er stort nok til 36 studenter og en DJ.

Fast chauffør der har god erfaring og skaber en god feststemning.

36 pladser + DJ
Musikanlæg
Kørestolsplads

STUDENTERKØRSEL 2018 / 2019

Det er slet ikke for tidligt at tænke på køretøj til jeres studenterkørsel. Book allerede jeres studenterkørsel nu, bilerne bliver hurtigt reserveret. Vi tilbyder studenterkørse i hele landet. Kontakt os på telefon 22 21 00 77 for at få et tilbud og/eller rådgivning om hvilken vogn I skal vælge.

VI KØRER I HELE DK

Vi dækker kørsel i hele landet.

VI KØRER ALLE DAGE

Undtagen jule- og nytårsaften.

z

KÆMPE MUSIKANLÆG

Vi spiller op til fest med vores kæmpe musikanlæg.

OVERDÆKNING

Regnvejr? Ikke noget problem med vores vogne.

GALLAKØRSEL.DK

Hos Gallakørsel.dk tilbyder vi partybusser, limousiner og lastbiler til gallakørsel og eksamenskørsel i København, Fyn og Jylland.

Telefon: 2221 0077

© 2017 Gallakørsel.dk