STUDENTERKØRSEL

VI KØRER STUDENTERKØRSEL I HELE LANDET

STUDENTERKØRSEL I KØBENHAVN OG JYLLAND


Vi kører studenterkørsel i hele landet, så om I går på gymnasium i København på Fyn eller i Jylland, så kan I roligt bestille bil til studenterkørsel hos os. Vi har fast pris på studenterkørsel i København og til Jylland og øerne, så ring og få en pris til jeres klasse eller læs mere om vores priser.

Hos gallakørsel.dk gør vi alt hvad vi kan for at sikkerheden er helt i top. Alle studenterlastbilerne er bygget med sikkerheden i høj prioritet, så mere kan vi ikke gøre på den front.

Alle vores studentervogne er godkendt og klargjort til kørestole!

Husk dine ting! Glemte genstande og effekter bliver bortskaffet efter 14 dage

LASTBILER

Op til 42 pladser | Musikanlæg | Dansegulv

MILITÆRBILER

34 Pladser | Musikanlæg | Kørestolsplads

BUSSER

Op til 77 pladser | Musikanlæg | Bar

KOMPLET STUDENTER-PAKKE INKL. ALT


En fest I ALTID vil kunne se tilbage på med GODE minder!

Vi kører studenterkørsel i hele landet, så om I går på gymnasium i København på Fyn eller i Jylland, så kan I roligt bestille bil til studenterkørsel hos os.

R

Militærbiler bygget til studenterkørsel

R

Alle nødvendige forsikringer + godkendelser

R

KÆMPE musikanlæg

R

Fri diesel/fri kilometer inkl. i prisen

R

Specialbygget bred trappe med gelænder

R

Top motiveret og friske chauffører

R

Synet og godkendte lastbiler

R

100% fokus på sikkerhed

MASSER AF FEDE BILER TIL STUDENTERKØRSEL


Vores 2 kæmpe store brandbiler, der er hentet hjem fra New York og bygget om, er helt perfekte som den ultimative studentervogn. Hvem vil ikke gerne køre gennem København eller Aarhus med horn og lygter og en øl i hver hånd i en mega fed brandbil? I skal dog bestille i god tid, da der er meget stor interesse omkring lige de biler til studenterkørsel.

Hvis solen skinner, bliver de åbnet op, så vi kan blive solskoldede og få vind i håret. Skulle det derimod (mod al forventning) se ud til en regnvejrsdag, så kan de overdækkes, hvis det er et ønske. Men studenterkørsel i silende regnvejr uden overdækning har absolut også sin charme, og bliver en dag I aldrig glemmer. Pumper 1 har plads til 28 og Pumper 2 har plads til 34 personer.

Brandbussen og salatfadet er også super fine til studenterkørsel i både København og Jylland. Med den bagerste 1/3 af bussen åben er de som skabt til dagen. Vink, råb og skrig til hele byen bagerst, og skal du lige have en pause, går du ind i bussen og tager en kold øl i baren. Det bliver vist ikke meget bedre!!

MILITÆRBILER TIL STUDENTERKØRSEL


Til sidst er der de store militærbiler. Maggie og Magnus med plads til 34 personer, og nok vognparkens vildeste anlæg!! Tilslut jeres egen iPod og spil musik til det bløder ud af ørene.

Med de store hjul og en frihøjde som Storebæltsbroen, kan vi love, at vi nok skal komme frem – uanset hvor meget det regner eller sner. Er vi i tidsnød, kører vi bare den direkte vej til næste hus – intet stopper denne bil.

Chaufføren plejer at være god til at finde et vandhul, den lige skal igennem! Så husk skiftesko.

Vi har fast pris på studenterkørsel i København og til Jylland og øerne, så ring og få en pris til jeres klasse eller læs mere om vores priser.

STUDENTERKØRSEL 2018 / 2019

Det er slet ikke for tidligt at tænke på køretøj til jeres studenterkørsel. Book allerede jeres studenterkørsel nu, bilerne bliver hurtigt reserveret. Vi tilbyder studenterkørse i hele landet. Kontakt os på telefon 22 21 00 77 for at få et tilbud og/eller rådgivning om hvilken vogn I skal vælge.

FIND OS PÅ DE SOCIALE MEDIER


Like os på Facebook og følg os på Instagram, så er du opdateret med kampagnetilbud, konkurrencer og meget mere.
Se billeder og videoer fra andre gæster, og kom helt tæt på den store vognpark.

2 weeks ago

gallakørsel.dk

Godt nytår alle sammen.
Det er d.5-1 og vi er på gaden på fuld tryk. Ja der er altid brug for fede partybusser. 🚌💨
Vi kan ikke altid kun skrive hvad vi har lavet, så her kommer en lille bid af hvad vi kommer til at lave i 2019😱😱
Hvis jeg lige skal løfte sløret lidt for hvad vi roder med af nye tiltag og planer for 2019 så er der et par billeder her. Vi siger ikke hvordan den bliver, hvad den skal bruges til eller noget overhoved, men jeg vil godt afsløre at den blir fed og helt unik!
Bo Arleth
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

4 weeks ago

gallakørsel.dk

Hold da op en november og december🎄🍺! Ja for ikke at sige hele 2018💪😆.
Vi har kørt 380 busture og 45 studenterture uden ulykker eller tilskadekomne. Det er det absolut vigtigste🙏🏻. Dernæst har praktisk talt samtlige kunder haft en fed oplevelse og har været yderst tilfredse👍. Og til sidst kan jeg være tilfreds med en vækst og succes der er helt imponerende😜. Det er kun pga vores trofaste og nye kunder og dem vil vi gerne tanke for et godt år. 👏👏
Ha en dejlig jul 🎄 og et godt nytår🚀.
Her er lidt stemningsbilleder fra i år.
Vi ses i 2019🎉🎈
Bo Arleth & Team Gallakørsel.
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

2 months ago

gallakørsel.dk

Ingen tvivl om at der er stor efterspørgsel efter vores nye VIP bus. Den kører de næste 4 dage🥂
Book den til jeres julefrokost og få en fed bustur I sent vil glemme.
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

2 months ago

gallakørsel.dk

Baren er blevet super fed og gir en go effekt i hele bussen! ... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

2 months ago

gallakørsel.dk

Efter vi har fået vores nye VIP bus🥂 på gaden så så de andre busser pludselig lidt slidte ud☹️. Så vi måtte i gang med den ene bus og lave nyt gulv, ny skridsikker belægning, ny flot bar med fræk led lys og lidt andre opgraderinger👍. Så nu er der en helt frisk bus mere klar til en hård kamp med julefrokoster🤶🎅 de næste 3 md. Ja vi kører faktisk julefrokoster i 3 md. for rigtig mange holder i januar😜. ... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

4 months ago

gallakørsel.dk

Det hele skal ikke være VIP bus og champagne🍾. Vores berygtede åbne partybus med Danmarks største busanlæg🔈🔈 har fået ny presenning i bagenden, så den er klar til vinteren☃️. Nu kan bussen holdes helt tør og varm uanset vejret⛈🌨🌬. ... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

4 months ago

gallakørsel.dk

Fantastisk lørdag med vores sprit nye VIP på gaden i København. 🍾Jomfruturen gik perfekt og bussen blev testet og alle roste den👏
Vi har ramt plet 🎯 med denne super fede bus! 🚌💨
Skal vi køre jer til jeres julefrokost?
Vh gallakørsel.dk
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

4 months ago

gallakørsel.dk

Så er det i aften at vores nye VIP bus har jomfrutur. Blot 5 dage efter den blev leveret til os kører den med festlige og forventningsfulde kunder. Vi er også spændte på bussens første tur🙈. 🍾🍾🍾🍾
Bussen kan bookes på gallakørsel.dk
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

4 months ago

gallakørsel.dk

Lidt live stemning fra bussen. 🍹🥃 ... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

[instagram-feed]

VIDEOER FRA YOUTUBE

GALLAKØRSEL.DK

Hos Gallakørsel.dk tilbyder vi partybusser, limousiner og lastbiler til gallakørsel og eksamenskørsel i København, Fyn og Jylland.

Telefon: 2221 0077

© 2017 Gallakørsel.dk