STUDENTERKØRSEL

VI KØRER STUDENTERKØRSEL I HELE LANDET

FÅ EN PRIS

STUDENTERKØRSEL I KØBENHAVN OG JYLLAND


Vi kører studenterkørsel i hele landet, så om I går på gymnasium i København på Fyn eller i Jylland, så kan I roligt bestille bil til studenterkørsel hos os. Vi har fast pris på studenterkørsel i København og til Jylland og øerne, så ring og få en pris til jeres klasse eller læs mere om vores priser.

Hos gallakørsel.dk gør vi alt hvad vi kan for at sikkerheden er helt i top. Alle studenterlastbilerne er bygget med sikkerheden i høj prioritet, så mere kan vi ikke gøre på den front.

Alle vores studentervogne er godkendt og klargjort til kørestole!

Husk dine ting! Glemte genstande og effekter bliver bortskaffet efter 14 dage

LASTBILER

Op til 42 pladser | Musikanlæg | Dansegulv

MILITÆRBILER

34 Pladser | Musikanlæg | Kørestolsplads

BUSSER

Op til 77 pladser | Musikanlæg | Bar

KOMPLET STUDENTER-PAKKE INKL. ALT


En fest I ALTID vil kunne se tilbage på med GODE minder!

Vi kører studenterkørsel i hele landet, så om I går på gymnasium i København på Fyn eller i Jylland, så kan I roligt bestille bil til studenterkørsel hos os.

R

Militærbiler bygget til studenterkørsel

R

Alle nødvendige forsikringer + godkendelser

R

KÆMPE musikanlæg

R

Fri diesel/fri kilometer inkl. i prisen

R

Specialbygget bred trappe med gelænder

R

Top motiveret og friske chauffører

R

Synet og godkendte lastbiler

R

100% fokus på sikkerhed

MASSER AF FEDE BILER TIL STUDENTERKØRSEL


Vores 2 kæmpe store brandbiler, der er hentet hjem fra New York og bygget om, er helt perfekte som den ultimative studentervogn. Hvem vil ikke gerne køre gennem København eller Aarhus med horn og lygter og en øl i hver hånd i en mega fed brandbil? I skal dog bestille i god tid, da der er meget stor interesse omkring lige de biler til studenterkørsel.

Hvis solen skinner, bliver de åbnet op, så vi kan blive solskoldede og få vind i håret. Skulle det derimod (mod al forventning) se ud til en regnvejrsdag, så kan de overdækkes, hvis det er et ønske. Men studenterkørsel i silende regnvejr uden overdækning har absolut også sin charme, og bliver en dag I aldrig glemmer. Pumper 1 har plads til 28 og Pumper 2 har plads til 34 personer.

Brandbussen og salatfadet er også super fine til studenterkørsel i både København og Jylland. Med den bagerste 1/3 af bussen åben er de som skabt til dagen. Vink, råb og skrig til hele byen bagerst, og skal du lige have en pause, går du ind i bussen og tager en kold øl i baren. Det bliver vist ikke meget bedre!!

MILITÆRBILER TIL STUDENTERKØRSEL


Til sidst er der de store militærbiler. Maggie og Magnus med plads til 34 personer, og nok vognparkens vildeste anlæg!! Tilslut jeres egen iPod og spil musik til det bløder ud af ørene.

Med de store hjul og en frihøjde som Storebæltsbroen, kan vi love, at vi nok skal komme frem – uanset hvor meget det regner eller sner. Er vi i tidsnød, kører vi bare den direkte vej til næste hus – intet stopper denne bil.

Chaufføren plejer at være god til at finde et vandhul, den lige skal igennem! Så husk skiftesko.

Vi har fast pris på studenterkørsel i København og til Jylland og øerne, så ring og få en pris til jeres klasse eller læs mere om vores priser.

STUDENTERKØRSEL 2018 / 2019

Det er slet ikke for tidligt at tænke på køretøj til jeres studenterkørsel. Book allerede jeres studenterkørsel nu, bilerne bliver hurtigt reserveret. Vi tilbyder studenterkørse i hele landet. Kontakt os på telefon 22 21 00 77 for at få et tilbud og/eller rådgivning om hvilken vogn I skal vælge.

FIND OS PÅ DE SOCIALE MEDIER


Like os på Facebook og følg os på Instagram, så er du opdateret med kampagnetilbud, konkurrencer og meget mere.
Se billeder og videoer fra andre gæster, og kom helt tæt på den store vognpark.

Hej gallakørsel ,
Jeg ville lige høre om hvor i vil ha jeg skal skrive til jer da jeg har vundet en times kørsel i en party bus ( igennem Duf-rejser ) har i evt. En mail hvor jeg kan skrive til jer da jeg har nogen spørgsmål 😌
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

Efter en virkelig travl juleperiode med rigtig meget kørsel så vi faktisk frem til en januar hvor der typisk ikke er så meget kørsel. Men ak dog! Vi kører konstant for tiden🚌💨 og med 7 arrangementer i weekenden har der været tryk på i busserne.
En kunde spurte om vi lige kunne ha en øl til hver klar😂. Det tror jeg nok vi kan🍺🍺
En anden kunde ville ha vodka juice. Fint. Vi stiller kander frem og folk kan selv skænke det de ønsker. 🍹. Jo jeg synes faktisk det har været en go weekend og vi har leveret en go oplevelse til rigtig mange gæster.
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

Julen er en skøn tid for gallakørsel.dk.
Det går løs hele natten og der er pyntet lidt op🎄
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

Det drøner derudaf! Sikke en uge.
Kørsel med alle busser både torsdag, fredag og lørdag men alligevel blev der tid til en tur til Jylland og købe 4 lastbiler. Hvis udbud og efterspørgsel skal hænge bare lidt sammen må vi udvide så derfor bygger vi 4 fede studenterlastbiler hen over vinteren.
Alle 4 bliver med lift bagpå godkendt til kørestol så vi kan tilbyde studenterkørsel til klasser med elever i kørestol. De blir klar til kørsel 2018.
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

Vi har været på farten i nat med 35 piger der havde noget spændende underholdning.
Vi leverer den perfekte oplevelse hver gang! Uanset hvad I ønsker...
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

gallakørsel.dk har opdateret sit coverbillede. ... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

Det er weekend og folk er i festhumør i bussen🍾🍺 ... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

Rødovre Gym holder galla🍾🍾 ... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

En god pris på en partybus fra Rådhuspladsen Til Hillerød for 16 personer ☺️ det tager ca 45 min.

Mvh Pernille
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

Jamen vi kan næsten ikke få armene ned hos gallakørsel.dk🖐🤚
Torsdag kørte vi til kl 02.00🍾 fredag kørte vi til kl 02.00🍾
og lørdag til 02.30🍾. I alt har vi kørt 10 selskaber på 3 dage og det har været en fantastisk oplevelse hver gang.🎉 Den ene tur til en spejderhytte i Ganløse blev lige spændende nok da jeg kom til et vejskilt hvor selv heste ikke måtte fortsætte. Men gæsterne skal frem og det kom de. 🚌💨
Vi tar til Jylland på tirsdag for at købe en bus mere. Så forhåbentligt kan vi snart tilbyde en bus mere til vores festglade kunder.
... Se mereSe mindre

Se på facebook
·Del

VIDEOER FRA YOUTUBE

GALLAKØRSEL.DK

Hos Gallakørsel.dk tilbyder vi partybusser, limousiner og lastbiler til gallakørsel og eksamenskørsel i København, Fyn og Jylland.

Telefon: 2221 0077

© 2017 Gallakørsel.dk