STUDENTERKØRSEL

VI KØRER STUDENTERKØRSEL I HELE LANDET

STUDENTERKØRSEL I KØBENHAVN OG JYLLAND


Vi kører studenterkørsel i hele landet, så om I går på gymnasium i København på Fyn eller i Jylland, så kan I roligt bestille bil til studenterkørsel hos os. Vi har fast pris på studenterkørsel i København og til Jylland og øerne, så ring og få en pris til jeres klasse eller læs mere om vores priser.

Hos gallakørsel.dk gør vi alt hvad vi kan for at sikkerheden er helt i top. Alle studenterlastbilerne er bygget med sikkerheden i høj prioritet, så mere kan vi ikke gøre på den front.

Alle vores studentervogne er godkendt og klargjort til kørestole!

Husk dine ting! Glemte genstande og effekter bliver bortskaffet efter 14 dage

LASTBILER

Op til 42 pladser | Musikanlæg | Dansegulv

MILITÆRBILER

34 Pladser | Musikanlæg | Kørestolsplads

BUSSER

Op til 77 pladser | Musikanlæg | Bar

KOMPLET STUDENTER-PAKKE INKL. ALT


En fest I ALTID vil kunne se tilbage på med GODE minder!

Vi kører studenterkørsel i hele landet, så om I går på gymnasium i København på Fyn eller i Jylland, så kan I roligt bestille bil til studenterkørsel hos os.

R

Militærbiler bygget til studenterkørsel

R

Alle nødvendige forsikringer + godkendelser

R

KÆMPE musikanlæg

R

Fri diesel/fri kilometer inkl. i prisen

R

Specialbygget bred trappe med gelænder

R

Top motiveret og friske chauffører

R

Synet og godkendte lastbiler

R

100% fokus på sikkerhed

MASSER AF FEDE BILER TIL STUDENTERKØRSEL


Vores 2 kæmpe store brandbiler, der er hentet hjem fra New York og bygget om, er helt perfekte som den ultimative studentervogn. Hvem vil ikke gerne køre gennem København eller Aarhus med horn og lygter og en øl i hver hånd i en mega fed brandbil? I skal dog bestille i god tid, da der er meget stor interesse omkring lige de biler til studenterkørsel.

Hvis solen skinner, bliver de åbnet op, så vi kan blive solskoldede og få vind i håret. Skulle det derimod (mod al forventning) se ud til en regnvejrsdag, så kan de overdækkes, hvis det er et ønske. Men studenterkørsel i silende regnvejr uden overdækning har absolut også sin charme, og bliver en dag I aldrig glemmer. Pumper 1 har plads til 28 og Pumper 2 har plads til 34 personer.

Brandbussen og salatfadet er også super fine til studenterkørsel i både København og Jylland. Med den bagerste 1/3 af bussen åben er de som skabt til dagen. Vink, råb og skrig til hele byen bagerst, og skal du lige have en pause, går du ind i bussen og tager en kold øl i baren. Det bliver vist ikke meget bedre!!

MILITÆRBILER TIL STUDENTERKØRSEL


Til sidst er der de store militærbiler. Maggie og Magnus med plads til 34 personer, og nok vognparkens vildeste anlæg!! Tilslut jeres egen iPod og spil musik til det bløder ud af ørene.

Med de store hjul og en frihøjde som Storebæltsbroen, kan vi love, at vi nok skal komme frem – uanset hvor meget det regner eller sner. Er vi i tidsnød, kører vi bare den direkte vej til næste hus – intet stopper denne bil.

Chaufføren plejer at være god til at finde et vandhul, den lige skal igennem! Så husk skiftesko.

Vi har fast pris på studenterkørsel i København og til Jylland og øerne, så ring og få en pris til jeres klasse eller læs mere om vores priser.

STUDENTERKØRSEL 2018 / 2019

Det er slet ikke for tidligt at tænke på køretøj til jeres studenterkørsel. Book allerede jeres studenterkørsel nu, bilerne bliver hurtigt reserveret. Vi tilbyder studenterkørse i hele landet. Kontakt os på telefon 22 21 00 77 for at få et tilbud og/eller rådgivning om hvilken vogn I skal vælge.

VIDEOER FRA YOUTUBE

GALLAKØRSEL.DK

Hos Gallakørsel.dk tilbyder vi partybusser, limousiner og lastbiler til gallakørsel og eksamenskørsel i København, Fyn og Jylland.

Telefon: 2221 0077

© 2017 Gallakørsel.dk