PRISER PÅ STUDENTERKØRSEL

Ring eller skriv til os - så vil vi sende jer et uforpligtende tilbud. Vores tilbud er altid inkl. en dags kørsel med fri km, brændstof og studenterforsikring
FÅ EN PRISRING TIL OS

FÅ ET TILBUD DER PASSER JER


Da to ture ikke er ens, og der på nogle ture er lange pauser, og på andre ture meget kørsel og måske bro osv., gør vi hvad der er muligt for at lave en pris, der passer til den enkelte tur. Ring eller skriv, hvad I ønsker, så beregner vi en fair pris, der netop passer til jeres tur. Hos os må I selvfølgelig gerne selv medbringe drikkevarer.

Én dags studenterkørsel er 10 timer, der starter når bilen kører fra skolen. Bilen ankommer en time før planlagt afgangstid, så den kan blive pyntet godt op, og den time er gratis. Da vi ikke kører længere end til kl. 24.00, kan der altså ikke startes på turen efter kl. 14.00, hvis det altså ønskes at køre alle 10 timer.

KØRSEL VEST FOR STOREBÆLT
Da vi har til huse i København, kommer der en mer’ pris for kørsel på Fyn og Jylland på kr. 3000. Det er til udgifter til bl.a. bro frem og tilbage, diesel til turen og en evt. overnatning til chaufføren, hvis det er påkrævet.

Når I har modtaget ordrebekræftelsen og dermed bekræfter den, er turen endegyldigt booket og ved aflysning opkræves 100 % af den aftalte pris.

R

PRISER

Studenterkørsel: FÅ TILBUD
Ekstra time: 1.000,-
Vest for storebælt: 3.000,-
Vagt: 2.000,-
Pyntetime af vogn: GRATIS

TIP: Saml pengene ind allerede nu, så ikke det belaster økonomien for resten af klassen, når nogle elever falder fra i løbet af 3.G.

STUDENTERKØRSEL 2018 / 2019

Det er slet ikke for tidligt at tænke på køretøj til jeres studenterkørsel.
Book allerede jeres studenterkørsel nu, bilerne bliver hurtigt reserveret. Vi tilbyder studenterkørsel i hele landet. Kontakt os på telefon 22 21 00 77 for at få et tilbud og/eller rådgivning om hvilken vogn I skal vælge.

VI KØRER I HELE DK

Vi dækker kørsel i hele landet.

VI KØRER ALLE DAGE

Undtagen jule- og nytårsaften.

z

KÆMPE MUSIKANLÆG

Vi spiller op til fest med vores kæmpe musikanlæg.

OVERDÆKNING

Regnvejr? Ikke noget problem med vores vogne.

GALLAKØRSEL.DK

Hos Gallakørsel.dk tilbyder vi partybusser, limousiner og lastbiler til gallakørsel og eksamenskørsel i København, Fyn og Jylland.

Telefon: 2221 0077

© 2017 Gallakørsel.dk