Gallakørsel

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Hvis det ser ud til sol, så hav 1-2 fælles solcreme med som alle bare kan bruge. 25 bøtter på ladet er noget skidt. Ser det ud til regn så husk en tør trøje og evt. skiftesko. Regndans er sjovt, men efter et par timer drivvåd, er det rart med en tør trøje.
Medbring jeres ting i en plasticpose, og IKKE jeres nye Gucci taske. ALT bliver snavset, vådt og trampet på!

Til pyntning af vognen må der kun bruges strips. Altså INGEN tape, gaffa tape, ståltråd, lim og andre alternative metoder til fastgørelse. KUN STRIPS!!

Da anlægget er monteret i førekabinen, og det er chaufføren det styrer det, så sørg for at lave nogle playlister. I kan selvfølgelig give chaufføren en ny ipod, iphone, cd eller andet, når der er stop, men I kan ikke alle mand skifte musik, som I har lyst.
Det har vi prøvet, og det fungerer slet ikke, når I har fået x-antal genstande indenbords.
Uanset hvor mange I er i klassen, så hold jeres dag til max 20 stop. Det bliver alt for presset, og der vil ikke være ordentlig tid til at få mad, wc besøg, sagt hej til familie og venner, øl-stafet i haven osv.
Hvis I vil rundt til alle i klassen, og I er over 20 studenter, så lad os dele det op på 2 dage og holde maraton studenterkørsel. Find en lade eller noget at sove i, og så af sted næste morgen! Det bliver en tur I aldrig glemmer..
Ryd op undervejs så ikke ladet ligner Roskilde festivalen. Kapsler, glasskår, iturevne dåser etc. kan meget hurtigt ødelægge dagen, hvis man er uheldig!
Den sidste på listen får grene, pynt og evt. affald. Alle giver en hånd med til oprydningen.
Husk også en frokost pause. Slå evt. 2 familier sammen, og hold en frokost med grill og mad. Det er mange timer kun med vandmelon og jordbær dyppet i chokolade!
Husk badepause hvis vi kommer forbi en sø eller havet. I skal jo ha bølger i huen.

Fokus på sikkerhed

Hos gallakørsel.dk gør vi alt hvad vi kan for at sikkerheden er helt i top. Alle studenterlastbilerne er bygget med sikkerheden i høj prioritet, så mere kan vi ikke gøre på den front. Men vores erfaring viser at som dagen skrider frem og promillen stiger så begynder studenterne at lave dumme ting der ikke altid er lige sikkert.

Derfor har vi indgået et samarbejde med et professionelt vagtfirma, hvor vi tilbyder en sikkerhedsvagt der er med på ladet på hele turen. Han hjælper alle sikkert op og ned fra ladet, sørger for at trappen er låst, holder øje med at ingen sætter sig op på kanten og den slags. Prisen for en sikkerhedsvagt hele dagen er 2000 kr.