Gallakørsel

Rudi

KORT OM RUDI

Rudi er den fede retrobus i en smuk brun 80er-farve. Der er gennemsigtigt tag, lounge og dansegulv. Om sommeren er bussen uden vinduer. Den perfekte partybus til en grande fest!  – Rudi får vinduer i pr.1/10, så vi klar til vinteren.

En skøn lille partybus

Vores partybus Rudi er den (måske) mest gennemførte retro-bus på Sjælland. Vi har malet den i en smuk brun 80er-farve for at holde stilen. Rudi har permanent gennemsigtigt tag, vinduer om vinteren – åben med vind i håret om sommeren. Der er masser af gulvplads til dans og fest mens du spiller din egen musik fra telefon på bussens kæmpe anlæg. I loungen bagest i bussen, kan du sidde og chille mens vi kører dig sikkert gennem København.

Som partybus i København vækker Rudi opsigt og du er næsten i øjenhøjde med de forbipasserende.
Denne partybus er som skabt til studenterkørsel og polterabend eller optog og parader. Rudi har plads til 48 glade fest-mennesker. Om du vil køre gallakørsel-fødselsdag-herrefrokost-firmaarrangement-tøsetur-bryllup-konfirmation-sommerfest-fredagsbar eller noget helt 10. – er helt op til dig !

Åben partybus

Rudi

kr. 4.000 den første time 
kr. 1.000-1500 efterfølgende.

Priserne er baseret på København som udgangspunkt. Der kan derfor forekomme tillæg af tomkørselstimer ved afhentning og levering uden for København