Gallakørsel

Boris - Monsterbussen

KORT OM Montserbussen (BoriS)

En hel unik Partybus

Velkommen ombord på “Boris – Monster Bussen” – en unik partybus skabt i samarbejde med Monster Energy. Med 24 siddepladser, et åbent vindue og et stort dansegulv, imødekommer bussen forskellige behov og skaber uforglemmelige øjeblikke. Bussen har et specialdesignet Monster Energy køleskab og imponerende lyseffekter, der skaber en unik festlig atmosfære.

Boris, en tidligere DSB-rutebil, har en spændende fortid. Fra at dække ruten mellem Odense og Svendborg til at blive en børnehavebus i Københavns Kommune. I 2016 overtog vi og forvandlede den til den ultimative partybus – døbt Boris Yeltsin efter Ruslands første præsident, kendt for festglæde.

“Boris – Monster Bussen” er mere end blot et transportmiddel; det er en destination i sig selv. Kom og skab uforglemmelige minder i denne bus med historie, stil og sjæl. Lad os sammen skabe minder, der varer livet igennem!

Opkøbet af partybusser fra Vognen.dk

Boris - Monsterbussen

kr. 4.000 den første time 
kr. 1.000-1500 efterfølgende.

Priserne er baseret på København som udgangspunkt. Der kan derfor forekomme tillæg af tomkørselstimer ved afhentning og levering uden for København