Gallakørsel

Vores vogne er udstyret med ALT hvad det kræver for at skabe en fed fest!

Lad de andre på skolen måbe, forældrene ønske det var dem og de ældre tabe kæben, når de ser jer komme kørende i den fedeste og mest komfortable vogn! AB Studenterkørsel er nemlig ikke ligesom alle andre. Vores vogne er udstyret fra top til tå med moderne faciliteter som nyt lysanlæg, fadølsanlæg, slush-icemaskine, Selfie Circle, røgmaskine og stripperstang mm. 

Få en fuldstændig uforglemmelig dag i vores moderne studentervogne, som er fuldt udstyret og top sikret til studenterkørsel.  

Udstyr

Vores vogne er udstyret med et super set-up! I kan glæde jer til at skråle med på jeres yndlingssange, højtalerne smider om sig med bangers – alt imens lysshowet får mørket til at lyse op. Og trænger benene til en pause efter mange timers køretur, kan I smide jer på en af de mange bænke.

Sikkerhed

Udover at vognen skal være egnet til fest, skal den ikke mindst være sikker for jer at opholde jer på. Vores vogne er synet og sikkerhedsgodkendt, og vi sørger altid for, at chaufføren overholder reglerne for kørsel. Vores vigtigste formål er, at I får en fantastisk dag i trygge rammer.

Kontakt

Uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, kan du køre med os – Ingen skal snydes for deres vigtigste kørsel nogensinde! Vores vogne er som udgangspunkt åbne i siderne og med fast tag, men med mulighed for at lukke af med presseninger for at skærme mod vind og vejr. 

Lyd, lys og røg

Loungeområde

Kamera

Kontakt os