Gallakørsel

Ruteplanlægning

1: LAD OS STÅ FOR PLANLÆGNINGEN

Vi skal vide, hvor dagen skal starte og slutte samt have en liste over alle navne og adresser på dem i klassen, I skal besøges undervejs. 

Hertil skal der planlægges et 30 minutters hvilestop. Vi foreslår, at det enten benyttes ved aftensmaden eller til en tur til vandet for at få bølgen i huen. 

2: PLANLÆG RUTEN SELV

Ønkser I selv at stå for ruteplanen, er det vores anbefaling at benytte tripply.dk. Her indtaster i adresserne ind i den ønskede rækkefølge med ankomst og afgangstid samt transporttid mellem de forskellige adresser. I vil få tilsendt en “ruteplansskabelon”, som I udfylder og sender retur til os. 

Bemærk, at der på længere strækninger skal tillægges noget ekstra tid, da Google Maps udregner køretiden ud fra en personbil. Studentervogne kører kun omkring 55 km/t på landevej og 40 km/t i bebyggede områder.

Når I har samlet en estimeret køretid, ved I hvor længe, I har tilbage af jeres rådighedstid. Det divideres ud på det antal elever, der skal besøges, og så har i den tid, hvor I kan være pr. familie. Det er en god idé at lave ruten, så I er en halv time foran, da I ofte bliver langsommere til at komme ind i vognen, jo mere alkohol der indtages. Tiden I har ved hver familie lægges til ankomsttiden. Typisk er man enten 10, 15 eller 20 minutter ved hvert stop afhængigt af antal stop på ruten. 

Kontakt os